Diensten: Zo kan het ook

Persoonlijk, betrouwbaar en faire tarieven.

Veel ondernemers zijn niet tevreden over hun accountant. Zij krijgen niet de dienstverlening zoals ze die wensen, maar krijgen wel stevige facturen. Steeds vaker stappen klanten daarom over naar ons. Bastiaans adviesgroep is niet te groot waardoor u altijd persoonlijk contact met ons heeft. Een team met de expertise van accountants maar met faire tarieven en heldere facturen. Speciaal voor nieuwe klanten hebben wij een overstapservice ontwikkeld zodat ook u kunt zeggen: “Zo kan het ook!”

Financiële navigatie

Als ondernemer wilt u inzicht in uw financiële positie en op basis daarvan keuzes maken. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de kostprijs, het wel of niet aannemen van personeel of het doen van investeringen. Met de juiste informatie over uw financiën kunt u indien nodig de activiteiten van uw onderneming snel en gefundeerd bijsturen. Maar ook uw privé situatie en persoonlijke wensen als ondernemer of dga kunnen effect hebben op de onderneming en de zakelijke keuzes die u maakt. Bijvoorbeeld voor wat betreft een goede balans tussen privé en werk. Om dit goed vorm te geven zijn wij u ook graag van dienst. Dit noemen wij financiële navigatie.

1. Administratie

Financiële navigatie begint bij een goede administratie. Een administratie voeren kan op verschillende manieren en wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Heeft u al een bepaalde methode in uw bedrijf gekozen dan sluiten wij daar graag op aan. Qua (online) boekhouden zijn wij van veel markten thuis. We ondersteunen verschillende pakketten zoals Snelstart, Reeleezee, Moneybird Facturatie en Exact online. Werkt u al met een ander pakket? Geen probleem, dat kunt u wat ons betreft gewoon blijven gebruiken. Wilt u een managementrapportage per maand of kwartaal, simpel, eenvoudig en met de voor uw onderneming belangrijke kpi’s (kritieke prestatie-indicatoren)? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Aangiften
Uit de boekhouding volgen de noodzakelijke aangiften. Of het nu gaat om een omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen, dividendbelasting of erfbelasting. Wij helpen u om te komen tot een zo optimaal mogelijke aangifte.

Specials
In iedere bedrijfsvoering doen zich speciale situaties voor. Wij staan paraat voor het:

  • berekenen en aanvragen van financieringen
  • indienen van bezwaarschriften
  • voeren van beroepsprocedures
  • opzetten van holdingconstructies (beheer BV, inbreng VOF in BV, gecertificeerde aandelen, etcetera)
Maar ook bij bedrijfsovername en bedrijfsopvolging staan wij graag aan uw zijde.  

2. MKB Ondernemerscoaching

Toekomstgericht ondernemen. Navigeren door samen met u te kijken naar uw ondernemingsstrategie, mogelijkheden en kansen in een geoptimaliseerde financiële omgeving. Een geminimaliseerde belastingdruk, slimme investeringsmomenten en de juiste keuzes maken. Bastiaans adviesgroep is als MKB ondernemers-coach de juiste mix tussen boekhouder en financieel sparringpartner. Klik hier voor meer informatie.    
Klik hier voor een kennismaking