Als ondernemer wilt u inzicht in uw financiële positie en op basis daarvan keuzes maken. Bijvoorbeeld voor het bepalen van uw kostprijs, het wel of niet aannemen van personeel of het doen van investeringen. Met de juiste informatie over uw financiën kunt u de activiteiten van uw onderneming snel en gefundeerd bijsturen. 

Maar ook uw privésituatie en persoonlijke wensen als ondernemer of dga kunnen effect hebben op uw onderneming en de zakelijke keuzes die u maakt. Denk bijvoorbeeld aan een goede balans tussen privé en werk. We helpen u om dit goed vorm te geven. Dat noemen wij financiële navigatie.

Met u navigeren we vanuit de actuele administratie naar uw bedrijfsdoelstellingen op de langere termijn. 

Kiest u voor toekomstgericht ondernemen? We helpen u navigeren door samen met u te kijken naar uw strategie. Samen met u zoeken we kansen vanuit uw geoptimaliseerde financiële omgeving. Een geminimaliseerde belastingdruk en handige ondernemingsstructuur maken slimme investeringsmomenten mogelijk.

Bastiaans Adviesgroep is als MKB ondernemers-coach de juiste mix tussen boekhouder en financieel sparringpartner. Zo kan het ook!

Is dit wat u zoekt? Maak dan een kennismakingsafspraak met Bastiaans Adviesgroep: mail of bel 0512-583080